JEAN BOHUANA

Etiòpata i osteòpata

Especialista en osteopatia de teixits

Formador de Concepte Estructural

Format a: Escola d’Osteopatia de Ginebra (EOG)

Amb més de 30 anys d’exercici de la professió, Jean Bohuana ha compagina durant la seva carrera professional l’osteopatia amb la docència. Graduat l’any 1985 a l ‘Escola d’ Osteopatia de Ginebra (EOG) , comença la seva trajectòria com a terapeuta professional en una consulta particular fins que el 1990 l’EOG l`’incorpora al seu equip d’ensenyants per impartir l’especialitat de Tècniques del teixit connectiu i gestió de la percepció (1990- 2000). L’any 2007 entra a formar part del projecte de Bretagne-Ostéopathie (IFSO-Rennes) en qualitat de responsable dels programes de formació continuada del centre, així com de l’ensenyament de l’osteopatia de teixits, responsabilitats que encara desenvolupa.

Bohuana se suma ara, en qualitat de professor-col·laborador, al projecte de Barcelona Formació Osteopàtica, participant en sessions incloses dins la formació bàsica de Concepte Estructural així com en seminaris individuals especialitzats en la seva àrea.

Etiòpata i osteòpata, Jean Bouhana desenvolupa des de fa prop de tres la seva pedagogia del tacte adaptada als mètodes estructurals dels teixits. És coautor d’un llibre sobre el mètode Jean Moneyron, que va ensenyar amb la seva filla Françoise durant gairebé 10 anys a França i Europa.