Introducció a l’Osteopatia Cranial

El curs s’estructura en tres seminaris, de tres dies cadascun, amb un terç de la formació dedicada al contingut teòric que es complementa amb realització tècnica i pràctica del temps restant. Cada seminari combina aquest pla de treball teoric-pràctic.

El curs està basat en la transmissió del gestual manipulatiu a partir del qual Gilles Boudéhen ha desenvolupat una pràctica osteopàtica diferenciada de la del concepte original de W.G. Sutherland, basada en el Moviment Respiratori Primari (MRP) i que Boudéhen sustenta sobre un model arquitectural i mecànic: la Tensegritat.

Contingut del curs

Seminari 1 (3 dies) Bases gestuals i conceptuals, les “cortesies tisulars”, el balanç de les dues esferes, la tècnica de CO, tècnica del frontal amb deu dits i técnica fronto-esfenoidal.

Seminari 2 (3 dies)La cara, tests dels pilars i localització dels diferents ossos de la cara, diferents tècniques del frontal (deu dits, amb el palmell, etc.),tècniques del’etmoides, tècniques del maxil·lar (unilateral, bilateral i intraossi ) i tècniques zigomàtiques. Tècnica del palatí. Tractament per a la sinusitis, anòsmia y enuresis infantil.

Seminari 3 (3 dies) Anàlisi dels temporals, anàlisi de las dues esferes temporals,anàlisi dels pivots del temporal, tècniques d’alliberament dels pivots del temporal. El tractament de les patologies de l’oïda en relació als temporals, acúfens, etc.

Dates del curs

Seminari 1:    28-29/02 i 1/03/2020

Seminari 2:      8-9-10/05/2020

Seminari 3:       5-6-7/06/2020

Preu: 675€ cada  seminari

Lloc: Col·legi Major Sant Jordi (Barcelona)

Horaris:  Matins, de 9h a 13h.  Tardes, de 15h a 1 h. (Diumenges també)

Descarrega’t aquí el formulari d’inscripció del curs.

Més informació a: info@barcelonaformaciosteopatica.com

Professor: Gilles Boudéhen

Osteòpata DO. Diplomat a les escoles d’osteopatia ATMAN (1992), de Ginebra (1995) i DU.UFR BICHAT, a París. Exerceix al seu gabinet, a Rennes, des del 1993. Inicia la seva etapa en l’ensenyament de l’osteopatia l’any 2000, amb cursos de formació inicial i continuada de perinatalitat i ostetopatia cranial. És responsable de l’ensenyament d’OsteopatiaCranial a IFSO-Rennes del qual n’és director des de la seva fundació, l’any 2007.